SiebenEndstra neemt Gerota Tools overPersbericht 


SiebenEndstra neemt Gerota Tools over.Per 1 februari jl heeft SiebenEndstra te Amsterdam het handgereedschappenkwaliteitsmerk Gerota Tools overgenomen van Dirk Ottevanger agenturen.

SiebenEndstra teAmsterdam is een specialistische groothandel en importeur in(hand)gereedschappen, schildersbenodigdheden en aanverwante artikelen voor de professionele gebruiker.

Het merk Gerota Tools onderscheidt zich door het uitgebreide en gespecialiseerde assortiment hamers en toebehoren van hoogstaande kwaliteit. Het assortiment omvat, naast de welbekende hamers, bv ook koperen hamers, ciseleerhamers, straatmakershamers en tegelhamers. Het totale assortiment is terug te vinden op deze website

Met de overname van Gerota Tools bouwt SiebenEndstra haar positionering als dé totaalleverancier voor wederverkopers in gereedschappen verder uit.


Met een assortiment van ruim 14.000 artikelen verdeeld over 150 merken en diverse productgroepen is SiebenEndstra voor velen al jarenlang een begrip.
Zo kunt U bij hen terecht voor productgroepen als hand-,elektrisch-, en tuingereedschap, persoonlijke bescherming, werkkleding, veiligheidsschoenen, chemie, auto-, en fietsaccessoires, plamuur-, schrapen-,stukadoor-, metselgereedschap, verfrollers, -kwasten, reinigingsproducten, verlichting en behangtoebehoren.     
         

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot SiebenEndstra via tel 020-480 0700 of mail verkoop@siebenendstra.nl


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Lees meer