Enige ratel voor bits en doppen zonder adapter
Slimme gereedschapskist op zakformaat!

7Industries introduceert een revolutie op handgereedschap; 1 ratelsleutel voor bits en doppen zónder adapter. Deze nieuw ontwikkelde ratelsleutel is enerzijds voorzien van 1/4inch aansluiting voor bits en anderzijds van 11mm sleutelwijdte voor zeskant doppen. De bits en doppen kunnen rechtstreeks worden bevestigd zonder hulpstuk of adapter. Hierdoor is slechts een werkruimte nodig van 18mm, ideaal in krappe ruimtes. Daarnaast maakt de 72tands ratel zich uniek door de omschakelbare ratel aan beide zijden.Met deze 7Industries set werk je sneller, gemakkelijker en met mindergereedschap. De 31delige set wordt geleverd in een robuuste metalen opbergcassette voor een lange levensduur. Slimme gereedschapskist op zakformaat!

Voordelen:
  • Ideaal voor krappe ruimtes, slechts 18mm werkruimte nodig
  • Omschakelbare ratel aan beide zijden
  • Dop verbinding zonder adapter
  • 72tands ratel
  • 1/4inch aansluiting en anderzijds 11mm sleutelwijdte voor zeskantdoppen

Artikelnummer: 192580031
Brutoprijs excl. BTW: €49,74

Vraag meer informatie over onze nieuwe 7Industries Bit/dopsleutelset 31 delig met ratel bij uw vertegenwoordiger, bij onze verkoop adviseurs of dien een verzoek in voor een bezoek door onze vertegenwoordiger. Wij tonen u graag alle mogelijkheden van dit slimme gereedschapskist.

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom, maakdan een afspraak met onze verkoop binnendienst op 020 - 480 07 00. U bent van harte welkom.
                                 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Lees meer