Bestel met de digitale barcode scanner


Met ingang van juli 2016 biedt Sieben & Co aan haar klanten de mogelijkheid om bestellingen te plaatsen middels een digitale barcode scanner.
Het scannen van de barcode biedt grote uitkomst bij, op het oog, identieke producten. Het voorkomt handmatig zoeken en daarmee foutieve bestellingen. Zo verhoogt u de efficiëntie binnen uw bedrijf van inkoop afdeling tot en met magazijn.
De scanner software wordt bij u op de computer geïnstalleerd en u krijgt een koppeling naar ons webportaal. Na gebruik sluit u de scanner aan op uw computer en deze leest, binnen enkele klikken, de gescande artikelen in op ons webportaal.  Hier kunt u eventueel wijzigingen uitvoeren of artikelen toevoegen. Deze bestelmethode bespaart u werk, reduceert fouten en het werkt gebruiksvriendelijk.

Wilt u meer weten over de werking en aanschaf, lees dan de brochure digitale barcode scanner voor meer informatie.

Sieben & Co Gereedschappen is een groothandel voor de bouwmaterialenhandel, technische groothandel en doe-het-zelf bouwmarkten, waar de professionele gebruiker kind aan huis is. Met een uitgekiend en innovatief assortiment gereedschappen, toebehoren en accessoires, dragen wij bij aan het succes van de tussenhandel.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met uw accountmanager of onze verkoop adviseurs.
Bent u nog geen klant en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, stuur dan het contactformulier toe en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Contact informatie:

Telnr.: 020 – 480 07 00

E-mail: verkoop@siebentools.nl
Of vul het contactformulier in.
Bestel snel en gemakkelijk

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Lees meer